+36-70-251-7330 | +36-30-932-9498 info@gubancszoba.hu

Szabadulószobák

KLÍMAGUBANC

Földünk és az egész emberiség veszélybe került a globális felmelegedés miatt. A kutatókat komoly kihívás elé állítja a probléma hatékony és mielőbbi megoldása.

Az már világosan látszik, hogy a jelenlegi energiaiparnak és a világ gazdasági érdekeinek jelentős változásokat kell majd végrehajtani, ezért bizonyos csoportok mindenáron leplezni akarják a probléma súlyosságát.

Kutatócsoportunk titkos küldetésben közel jár ahhoz, hogy egy lényeges felfedezést tegyenek, ami segít a globális felmelegedés végzetes hatásainak elkerülésében.
A kutatócsoport bajba került, gyertek, és segítsetek nekik, mielőtt késő lenne…!  [További részletek]

SAJTGUBANC

Megbízunk benneteket az elveszett kincs felkutatásával. Ügyességi és gondolkodtató feladatok megoldása vezet a kincshez, amelyben segítségetekre lesz a szoba lakója.

Ugyanis nem vagytok egyedül… ha ügyesek vagytok, akkor elég hamar találkozhattok a szoba kis lakójával, akinek szintén időben ki kell jutnia, de ez nélkületek nem fog sikerülni neki.

Próbáljátok ki magatokat, hogy tudtok kijutni egy bezárt szobából a rendelkezésre álló 80 perc alatt, vagy annál gyorsabban!
[További részletek]

Call Now Button