+36-70-251-7330 | +36-30-932-9498 info@gubancszoba.hu

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Milyen feladatok várják a részvevőket?
A csapatoknak csak a logikájukat és ügyességüket kell használniuk.
Milyen korosztálynak szólnak a szabadulószobák?
A kisebbektől a nagyszülőkig mindenkinek. Tapasztalataink szerint élvezetes szórakozást nyújtanak családoknak és felnőtt baráti társaságoknak is. A 14 éves kor alatt mindenképpen szükséges legalább egy felnőtt kísérő. A gyerekek számától és életkorától függően javasolni szoktuk a két felnőtt kísérővel történő szabadulást. A gyerekek 7 éves kortól ügyesen részt tudnak venni egyes feladatok megoldásában, azonban a feladatok közötti összefüggések felismeréséhez szükséges a felnőttek segítsége.
Hány főből állhat egy csapat?

Szabaduló szobáinkban az ideális létszám a 2-6 fő. Azoknál a csapatoknál, ahol gyerekek is vannak általában megengedjük a nagyobb létszámot is. Az eddigi legnagyobb csoportunk 2 felnőtt és 6 gyerek volt. Ennél nagyobb létszám esetén több csapatra bontva javasoljuk a játékot, illetve a két csapat párhuzamosan is tud játszani a 2 pályán. Utána pedig cserélhetnek.

Milyen ruha ajánlott a szabadulószobában?
Bármilyen kényelmes ruha megfelel a célra. A szabadulószobákban padlószőnyeg található, ezért a résztvevők csak a cipőjüket az előtérben hagyva léphetnek be, ezzel is biztosítva a tiszta környezetet. A szabadulószobák klimatizált helyiségek, így biztosítva a megfelelő komfortérzetet a játék ideje alatt.
Születésnapi bulit lehet tartani a szabadulószobákban?

Gyakran fogadunk születésnapos csapatokat. Ilyenkor a csoport létszámától függően esetleg több csapatban tudjuk fogadni a részvevőket. 2 csapat párhuzamosan is tud játszani a 2 pályán. Nagyobb gyerekcsoportoknál javasoljuk, hogy a szobákban két felnőtt segítse a szabadulást. A szabadulószobák előterében szülinapi tortázásra/pizzázásra van lehetőség. Részletekért nézd meg a Szülinap menüpontot.

Külföldiek is játszhatnak?
A feladataink nagy részéhez nem szükséges a magyar nyelv ismerete, viszont egy-két feladathoz igen. Ha a csapatban van olyan személy, aki lefordítja ezeket, akkor semmi akadálya a tökéletes szórakozásnak.
Mivel lehet egyedivé tenni egy szabadulást?

Ha úgy gondolod, hogy szeretnéd a csapatod tagjainak emlékezetesebbé tenni a szabadulást, akkor személyre szabott ötleteket is meg tudunk valósítani. El tudunk rejteni különböző ajándékokat a szobák rejtekhelyein, például rejtettünk már el pezsgőt, édességet, Valentin napi ajándékot és sok egyéb mindent. Szülinapi szabaduláshoz készítettünk már egyedi totót, fényképes puzzle-t is, így a szülinapos számára még izgalmasabbá vált a játék. Ehhez egyedi ajánlatot az igények felmérése után tudunk készíteni.

Mennyi ideig tart a játék?
A szabályok ismertetése 10 percet vesz igénybe, a szabadulásra 80 percet adunk. Ha ez valamiért nem lenne elegendő, akkor pár percet tudunk még adni. Célunk, hogy mindenki boldogan fejezze be a szabadulást.
Mi történik, ha elakadunk a szabadulás közben?
Nem probléma, szívesen segítünk. Legtöbbször elegendő egy apró rávezetés. A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat a játék közben.
Mikor kell érkezni?
Lehetőleg minél pontosabban a megadott időpontban.
Mikor és hogyan lehet fizetni?
A szabadulószobáinkban kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. Igény esetén előreutalással is lehet rendezni a szolgáltatás árát.
Ajándékozhatok szabadulást?
Természetesen, ebben az esetben egy ajándékutalványt adunk.
Call Now Button