+36-70-251-7330 | +36-30-932-9498 info@gubancszoba.hu

Adatkezelési tájékoztató

1. Az adatkezelő

Neve: Janklovics Andrea egyéni vállalkozó

Elérhetősége: info@gubancszoba.hu

Képviselő neve: Janklovics Andrea

Hivatalos levelezési cím: 2330 Dunaharaszti, Kikelet u. 1. a.

Adatkezelő honlapjának címe: https://www.gubancszoba.hu/

Nyilvántartási szám: 57473392

 

2. Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége

Nem folytatunk olyan tevékenységet, amely indokolttá tenné adatvédelmi tisztviselő alkalmazását.

 

3. Hogyan kerülünk kapcsolatba azzal a néhány személyes adattal, amelyet kezelünk?

 

 • Közvetlenül a nyilvános, elektronikus levelezési címünkre küldött üzenet

 

Milyen adatot látunk rólad, miért kezeljük és mi alapján?

Közvetlenül küldhetsz üzenetet az info@gubancszoba.hu e-mail címünkre, az így küldött üzenetnél megismerjük a neved, az e-mail címed és minden további személyes adatot, amelyet az üzenetben elhelyezel (pl. foglalkozásod, telefonszámod, fényképed az aláírásodnál). A hozzájárulásod alapján kezeljük ezeket az adatokat, azért, hogy írásban vagy telefonon beszélgetést folytassunk.

 

Meddig őrizzük meg ezeket az adatokat?

Ha nem jössz el a játszani hozzánk, leveledet törölni fogjuk rendszeres postafiók takarítási munkálataink során, amelyet legalább hat havonta megejtünk.

 

Hogyan vonhatod vissza a hozzájárulásodat?

Hozzájárulásodat visszavonhatod egy üzenettel, amelyet az info@gubancszoba.hu e-mail címre várunk, ebben az esetben egy munkanapon belül törölni fogjuk az üzenetedet, amelyről másolatot nem tartunk meg és nem kerül át a neved egy másik listára, amely a törölt üzeneteket tartalmazza. A hozzájárulásod visszavonását megelőző adatkezelésünk jogszerűnek számít.

 

Mi történik, ha bejelentkezel hozzánk?

Ha bejelentkezel, eredeti üzenetedet megtartjuk, nevedet, e-mail címedet, és ha megadtad, a telefonszámodat feljegyezzük, felírjuk az időpontfoglalások közé, az általad megjelölt időpont  biztosítása érdekében. A továbbiakban a szerződéses jogalap szerint kezeljük a megadott személyes adataidat, erről lejjebb írunk.

 

 • Kapcsolatfelvétel a nyilvános telefonszámunk tárcsázásával

 

Milyen adatot látunk rólad, miért kezeljük és mi alapján?

A honlapunkra kihelyezett telefonszámaink felhívása során látni fogjuk a telefonszámodat. Valószínűleg a nevedet is megismerjük. A hozzájárulásod alapján kezeljük ezeket az adatokat, abból a célból, hogy visszahívhassunk és a további kapcsolattartást megkönnyítsük.

 

Meddig őrizzük meg ezeket az adatokat?

Ha csak egyszeri telefonbeszélgetésről van szó, telefonszámot és hozzá kapcsolódó nevet nem mentünk el. A híváslistánk magától törlődik a készüléken, 30 napig tárolódnak a beérkező, kimenő és nem fogadott hívások.

 

Hogyan vonhatod vissza a hozzájárulásodat?

Hozzájárulásodat visszavonhatod egy üzenettel, amelyet az info@gubancszoba.hu e-mail címre várunk, ebben az esetben egy munkanapon belül törölni fogjuk a készülék híváslistájából a számodat, amelyről másolatot nem tartunk meg és nem kerül át a telefonszámod egy másik listára, amely a törölt telefonszámokat tartalmazza. A hozzájárulásod visszavonását megelőző adatkezelésünk jogszerűnek számít.

 

Mi történik, ha kapcsolatban maradunk?

Ha nem csak egyszeri telefonbeszélgetésről beszélünk, hanem bejelentkezel hozzánk játékra, nevedet és telefonszámodat megjegyezzük, felírjuk az időpontfoglalások közé, az általad megjelölt időpont  biztosítása érdekében. A továbbiakban a szerződéses jogalap szerint kezeljük a megadott személyes adataidat, erről lejjebb írunk.

 

 • Online időpontfoglalás – kihelyezett űrlapon keresztül

 

Ha a www.gubancszoba.hu oldalon kihelyezett „Játszani szeretnék”/„Bejelentkezés”  gombra kattintasz, találni fogsz egy űrlapot, amelyet kapcsolatfelvételi lehetőségként, illetve időpontfoglalási lehetőségként helyeztünk ki.

 

Milyen adatot kérünk, miért és mi alapján?

A neved és az e-mail címed, telefonszámod megadását kérjük. Ezeket az adatokat a szerződéses jogalap alapján kezeljük, a kezelés célja a lefoglalt időpontban a játék biztosítása, a játékra jelentkező beazonosítása, egyeztetés érdekében a kapcsolattartási lehetőség biztosítása.

 

Meddig őrizzük meg ezeket az adatokat?

Határidőnaplónkból a teljesítés után legkésőbb 30 nappal törlésre kerülnek az adatok.

 

Mi történik, ha nem kapjuk meg a kért adatokat?

Ezeket az adatokat ismernünk kell a teljesítéshez, ezért kötelező megadni őket. Az adatok közlésének hiányában nem lehetséges az időpont foglalás.

 

 • Ajándékutalvány vásárlása

Lehetőséged van ajándékutalványt vásárolni, meglepni barátaidat, családtagjaidat egy játékkal. Az ajándékozott adatait nem kezeljük, csak egy kódot tartalmazó utalványt bocsátunk ki. A vásárlás történhet átutalással vagy személyesen is, erről lejjebb írunk részletesen.

 

 • GubancPosta játékbérlés

 

Milyen adatot kérünk, miért és mi alapján?

Lehetőséged van játék bérlésre is, a bérléskor mindenképpen kapcsolatba kerülünk a következő személyes adataiddal: név, születési hely és idő, anyja neve, lakcím, szig szám. Ezeket az adatokat a szerződéses jogalap alapján kezeljük, a kezelés célja a bérleti szerződés feltételeinek teljesítése, a bérlő beazonosítása, egyeztetés érdekében a kapcsolattartási lehetőség biztosítása.

 

Meddig őrizzük meg ezeket az adatokat?

A bérelt játék visszaérkezéséig.

 

Mi történik, ha nem kapjuk meg a kért adatokat?

Ezeket az adatokat ismernünk kell a teljesítéshez, ezért kötelező megadni őket. Az adatok közlésének hiányában a bérleti szerződés nem jön létre.

 

 • Számlázási kötelezettségünk teljesítése

Amikor vége a játéknak, helyben kiállítjuk és adjuk át neked az erről szóló számlát.

 

Milyen adatot látunk rólad, miért kezeljük és mi alapján?

 • Számláinkat kizárólag papír alapon állítjuk ki. A kiállításhoz a következő adatokat kérjük el: számlázi név, számlázási cím.
 • Ha átutalással egyenlíted ki a számlánkat, a bankszámlakivonat tartalmazza az utalást indító fél nevét és bankszámlaszámát.

Jogi kötelezettségünk a számlázás, ezért ezekre az adatokra feltétlenül szükségünk van.

 

Meddig őrizzük meg ezeket az adatokat?

A tárolás időtartamát jogszabály írja elő, eszerint a kiállítás évében, plusz még nyolc évig meg kell őriznünk.

 

Mi történik, ha nem adod meg a kért adatokat?

Nem tudjuk teljesíteni számlázási kötelezettségünket, ezért lehetetlen a kért szolgáltatást nyújtanunk.

 

 • Elektronikus megfigyelő rendszer üzemeltetése

Szabadulószobáink vagyonvédelme érdekében, valamint a játék folyamán segítségnyújtás céljából elektronikus megfigyelő rendszert üzemeltetünk, így a szabadulószobák területére belépő személyek is felvételre kerülnek.

 

Milyen adatot kezelünk, miért kezeljük és mi alapján?

Az elektronikus megfigyelőrendszer üzemeltetésével együtt jár, hogy játékra vendégeinkről kép- és hangfelvétel készül. A kamerarendszer által rögzített képmást hozzájárulásod alapján kezeljük.

 

Meddig és hol őrizzük meg ezeket az adatokat?

Hozzájárulásod visszavonásáig. A játék befejezését követően a hozzájárulásod visszavonása nélkül is törlünk minden felvételt. A felvételeket 2330 Dunaharaszti, Klauzál u. 62. szám alatt tároljuk. A megfelelő biztonsági intézkedéseket megtettük a felvételek védelme érdekében. A felvételt harmadik személynek nem adjuk át, kivéve, ha hivatalos megkeresés érkezik (bíróságtól vagy más hatóságtól).

 

Az elhelyezett kamerák látószöge

 1. kamera helye: előszobai kamera a bejárati ajtóra irányul
 2. kamera helye: SajtGubanc szoba, bejárati ajtó feletti kamera a szoba bal oldalára irányul
 3. kamera helye: SajtGubanc szoba, bejárati ajtó feletti kamera a szoba jobb oldalára irányul
 4. kamera helye: SajtGubanc szoba, alagútban levő kamera az alagút kijárata felé irányul
 5. kamera helye: KlímaGubanc szoba, bejárattól jobbra eső kamera a szoba bal oldalára irányul
 6. kamera helye: KlímaGubanc szoba, bejárattól balra eső kamera a szoba jobb oldalára irányul
 7. kamera helye: KlímaGubanc szoba, belső folyosóban elhelyezett kamera a folyosó jobb oldala és a kijárati szekrény felé irányul

 

Hogyan vonhatod vissza a hozzájárulásodat?

Amennyiben nem járulsz hozzá, hogy az elektronikus megfigyelőrendszer felvételt készítsen a játék menetéről, a szolgáltatást nem tudod igénybe venni.

 

 • Közösségi oldalunk – Gubancszoba Facebook oldalunk

Milyen adatot kezelünk, miért kezeljük és mi alapján?

Ha kedveled ezen oldalunkat, a neveden kívül láthatjuk a nyilvános profilodat, nyilvános megosztásaidat és a hozzászólásaidat, hozzájárulásod alapján. Célunk a szolgáltatásaink népszerűsítése, referencia-anyagok és információk megosztása széles körben, gyors híreink közzététele.

Néha kiemelünk egy-egy bejegyzést az oldalon, ami azt jelenti, hogy fizetünk érte, hogy még több emberhez eljussanak a bejegyzéseink. Ezekben az esetekben is látni fogjuk, ha kedveled vagy nyilvánosan osztod meg a bejegyzést, sőt a hozzászólásaidat is, hozzájárulásod alapján.

 

Meddig őrizzük meg ezeket az adatokat?

Nem őrizzük meg ezeket az adatokat, az irányítás a te kezedben van. Te döntesz arról, kedveled-e az oldalunkat, hozzászólsz-e a posztjainkhoz. Amíg vissza nem vonod az oldal kedvelését, vagy amíg meg nem szüntetjük az oldalt, addig látható a neved az oldalt kedvelők között. A moderálási jogot fenntartjuk magunknak, lehetőségünk van kitiltani személyeket az oldalról vagy törölni a hozzászólásaikat. Ilyenre még nem volt példa, a jövőben is csak a rosszindulatú, az oldal szellemiségével össze nem egyeztethető bejegyzéseknél fordulhat elő.

 

Hogyan vonhatod vissza a hozzájárulásodat?

Kattints a „Mégsem tetszik ez az oldal” gombra! A saját hozzászólásaidat, nyilvános megosztásaidat bármikor törölheted. A hozzájárulásod visszavonását megelőző adatkezelésünk jogszerűnek számít.

 

 • Fényképek és videók nyilvánosságra hozatala közösségi oldalainkon

Facebook oldalunkon gyakran teszünk ki fényképeket, a hozzájárulásokat minden esetben előzetesen bekérjük.

 

Milyen adatot kezelünk, miért kezeljük és mi alapján?

A felismerhető természetes személyeket ábrázoló fénykép (képmás) szintén személyes adat. Ezeknek a fényképeknek a nyilvánosságra hozatala csak akkor lehetséges, ha hozzájárulsz. Ezeket a fényképeket azért szeretnénk megmutatni szélesebb közönségnek, mert másoknak is megmutatni szabadulószobáinkat, a sikeres szabadulásokat.

 

Meddig őrizzük meg ezeket az adatokat?

Hozzájárulásod visszavonásáig.

 

Hogyan vonhatod vissza a hozzájárulásodat?

Hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod egy üzenettel, amelyet az info@gubancszoba.hu e-mail címre várunk, ebben az esetben törölni fogjuk a közösségi oldalunkra kihelyezett fényképet. A hozzájárulásod visszavonását megelőző adatkezelésünk jogszerűnek számít.

 

 • Üzleti és szakmai partnereink adatainak kezelése

Munkánkat szoros együttműködésben végezzük hasonló területen dolgozó szakemberekkel, partnerekkel, segítséget kérünk a napi munkafolyamatok biztosításához olyan személyektől, akikkel alkalomszerűen vesszük fel a kapcsolatot, vagy valaha szerződéses kapcsolatban álltunk. Néha az ő munkavállalóikkal is felvesszük a kapcsolatot.

 

Milyen adatot kezelünk, miért kezeljük és mi alapján?

Partnereink nevét, telefonszámát, e-mail címét, esetleg foglalkozását kezeljük jogos érdek alapján. A mindennapi munka életszerű kivitelezése a célunk az adatkezeléssel.

 

Meddig őrizzük meg ezeket az adatokat?

Hosszú távú, de időszakos üzleti kapcsolat fennállásáig, vagy tiltakozásig, törlési kérelemig.

 

A jogos érdek miatt

Készítettünk érdekmérlegelési tesztet, amelynek az lett az eredménye, hogy az így tudomásunkra jutott és kezelt személyes adatok kezelésével nem sértjük partnereink magánszféráját. Partnereink igény szerint megtekinthetik az érdekmérlegelési tesztet és a tiltakozáshoz való jogot is biztosítjuk részükre. Ha valaki nem szeretné a partnereink közül, hogy felhívjuk, írjunk neki, szakmai vagy üzleti kérdésben, töröljük az adatokat. Jellemzően olyan adatokat kezelünk jogos érdek alapján, amelyet partnereink bocsátottak a rendelkezésünkre korábbi együttműködésünk vagy találkozásunk során.

 

 • Sütiket is kezel honlapunk

A süti (cookie) egy kis fájl, amely akkor kerül a számítógépre, amikor egy webhelyet látogat meg. A sütik számtalan funkcióval rendelkeznek. Többek között információt gyűjtenek, megjegyzik a látogató egyéni beállításait, és általánosságban megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára.

 

A weboldal a Google Analytics-et, Google Inc. által nyújtott internetes elemzési szolgáltatást használja (“Google”). A Google Analytics úgynevezett “cookie-kat” használ, a számítógépén tárolt szöveges fájlok formájában, amelyek lehetővé teszik a webhely használatának elemzését. A cookie által az e weboldal használatáról (beleértve az IP-címedet) származó információkat a Google az Egyesült Államok szervereire továbbítja és tárolja. A Google ezt az információt felhasználja a webhely használatának értékelésére, a weboldal üzemeltetőinek weboldalon végzett tevékenységeire vonatkozó jelentések összeállítására, valamint a weboldal használatával és az internethasználattal kapcsolatos egyéb szolgáltatások nyújtására. A Google ezeket az információkat harmadik félnek is továbbíthatja, ha a törvény előírja, vagy amennyiben harmadik fél ezeket a Google nevében feldolgozza. A Google soha nem fogja társítani IP-címedet más Google-adatokkal.

 

Oldalunkon a következő sütiket használjuk.

 

pl:

 • _ga: Google Analytics használja, egyedi azonosítót rögzít, segítségével statisztikai adatokat készít a weboldal használatával kapcsolatban. Élettartama: ….. év. Ez a süti igényli/nem igényli a hozzájárulásodat.
 • _gat: Google Analytics használja a lekérések gyakoriságának szabályozásához. Élettartama: …… Ez a süti igényli/nem igényli a hozzájárulásodat.
 • _gid: Google Analytics használja, egyedi azonosítót rögzít, segítségével statisztikai adatokat készít a weboldal használatával kapcsolatban. Élettartama: …… Ez a süti igényli/nem igényli a hozzájárulásodat.

 

Ma már nagyon egyszerű kikapcsolni a saját böngésződben a sütiket:

Internet Explorer:  http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-11

Firefox:  https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer

Mozilla: https://support.mozilla.org/hu/kb/weboldalak-altal-elhelyezett-sutik-torlese-szamito

Safari: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=en_US

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647

 

4. Munkatársainkon kívül ki ismeri meg a személyes adatokat?

Tárhelyszolgáltatás

Webonic Kft.

8000 Székesfehérvár, Budai út 14.

Hozzáférés és a levelezőrendszerhez és a honlap tartalmához, elsődleges feladatuk a domainek lefoglalása, a személyes adatok tárolása, valamint a megfelelő biztonsági szint elérésében a segítségnyújtás nekünk.

 

Honlapkészítés:

company-365.com

Rózsahegyi László

Telefon: +36 30 990 8992

Cím: 2330 Dunaharaszti, Bercsényi utca 39/A

Email: info@company-365.com

Hozzáférés a honlap teljes tartalmához, elsődleges feladata a honlap elkészítése és szerkesztése.

 

Könyvelés

Tax-Akta Kft.Tel.: 06703883732Cím: 6090 Kunszentmiklós, Tél utca 16.Hozzáférés a természetes személyek részére kiállított számlákhoz, más számviteli bizonylatokhoz. Adatfeldolgozói szerződést kötöttünk. A számlák rögzítésén és a bevallások elkészítésén kívül nem végeznek más adatfeldolgozói műveletet.

 

Felhő alapú időpontnyilvántartó felület szolgáltatója:

Dropbox Headquarters 185 Berry St. Ste. 400 San Francisco, CA 94107

Hozzáférés a szabadulószobába bejelentkezett természetes személyek adataihoz (név cím, e-mail cím), a felületet biztosítja a szolgáltatáshoz, más adatkezelési műveletet a személyes adatokon nem végez.

 

 5. Adattovábbítás harmadik országba vagy nemzetközi szervezet részére

Bizonyos személyes adatokat továbbítunk harmadik országba (USA). A kapcsolódó megfelelőségi határozat elérhető az alábbi linken:

https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/eu-us-privacy-shield_en

 

6. Érintettek jogai

Az adatkezelés teljes időtartama alatt élhetsz a következő jogosultságokkal:

1. Hozzáférés a személyes adatokhoz

Jogosult vagy visszajelzést kérni arra vonatkozóan, hogy személyes adataid kezelése folyamatban van-e és ha igen, mi tájékoztatunk, miért kezeljük ezeket, milyen adatokat kezelünk, kinek adjuk át, meddig tároljuk, milyen egyéb jogokat biztosítunk neked, hol tehetsz panaszt stb.

2. Helyesbítéshez való jog

Ha elírtuk a nevedet, a telefonszámodat, az e-mail címedet, vagy bármely más személyes adatodat, kérésedre helyesbítjük, vagy kiegészítjük azokat. Ha valakinek átadtuk a személyes adataidat, neki is szólunk, javítsa, amit javítani kell.

3. Személyes adatok törléséhez (az „elfeledtetéshez”) való jog

Indokolatlan késedelem nélkül töröljük az összes személyes adatot rólad, ha visszavontad a hozzájárulást a hozzájáruláson alapuló adatkezelésünkhöz, vagy már nincs szükségünk az adatokra abból a célból, amiért elkértük.

Ha jogalap nélkül kezeltünk rólad egy személyes adatot, szintén törölni fogjuk.

Írtuk már feljebb is, a jogos érdeken alapuló adatkezelésünk ellen tiltakozhatsz, törlés lesz a vége gond nélkül.

Ha előfordulna, hogy például névvel adsz rólunk klassz véleményt, vagy kiteszünk egy közös fotót a közös munkáról, majd később élni szeretnél az elfeledtetéshez való jogoddal, megtesszük az ésszerűen elvárható intézkedéseket, hogy ezt biztosítsuk neked.

4. Személyes adatok korlátozásához való jog

Ha úgy gondolod, nem kezeljük pontosan a személyes adataidat, kérheted a korlátozást, amíg nem tisztázzuk a kérdést.

Előfordulhat, hogy törölni szeretnénk egy adatot, de neked van rá szükséged, mert pl. jogi igényeid érvényesítéséhez szükséges. Ilyenkor is kérheted, hogy törlés helyett korlátozzuk a személyes adatok kezelését, azaz tartogassuk még kicsit.

Ezekben az esetekben csak tárolnunk szabad az adatokat.

5. Tiltakozás a személyes adatok kezelése ellen

Tiltakozhatsz a személyes adataid kezelése ellen, ha jogos érdeken alapul az adatkezelésünk. Ez csak üzleti partnereink kapcsolattartási adatai esetén fordulhat elő, más tevékenységnél nem ez az adatkezelésünk jogalapja.

6. Adathordozhatóság

Kérheted, hogy az automatizált módon történő adataidat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban átadjuk neked, vagy elküldjük egy másik adatkezelőnek. Ezt csak akkor kérheted, ha adatkezelésünk jogalapja a hozzájárulás vagy a szerződés. Ezesetben nagyon szívesen átadjuk neked vagy más adatkezelőnek ezeket az adatokat

7. Automatizált döntéshozatal

Nem folytatunk automatizált döntéshozatalon alapuló tevékenységet, így megbízóinkra nem terjedhet ki ilyen döntés hatálya.

8. Panasz benyújtása

Ha úgy érzed, szabálytalanul kezeljük a személyes adataidat, örömmel segítünk és nyomban megbeszéljük a problémát. Itt várjuk az üzenetedet: info@gubancszoba.hu

Bíróság előtt is érvényesítheted a jogaidat. Erre polgári per keretében van lehetőséged. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A lakóhelyed szerinti törvényszékre kell benyújtanod a keresetet (a törvényszékek felsorolását és elérhetőségét ezen a linken találod:  http://birosag.hu/torvenyszekek ).

Bármilyen személyes adattal kapcsolatos panasszal, kérdéssel felkeresheted a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot is, őket ezen a címen éred el (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C; postacím: 1530 Budapest, Pf. 5.).

9. Automatizált döntéshozatal

Automatizált döntéshozatali tevékenységet nem folytatunk.

10. A megfelelő biztonság

Biztonsági rendszerünk kialakítása során figyelembe vettük a tudomány és a technológia állását, az adatkezelés jellegét, hatókörét, körülményeit, céljait, és a természetes személyek jogaira és szabadságaira jelentett változó valószínűségű és súlyosságú kockázatot.

Honlapunk és tárhelyünk biztonságáról állandó informatikai partnerünk gondoskodik.

11.  Egyéb rendelkezések

Tájékoztatónk 2018. május 25-én lép hatályba és amint olyan új iránymutatások, állásfoglalások, részletszabályok válnak ismertté, amelyek miatt módosítanunk kell, felülvizsgáljuk a tartalmat. Ugyancsak felülvizsgáljuk a tájékoztatásunkat, ha vállalkozásunk tevékenységi köre változik, vagy új marketing eszközöket vezetünk be.

 

 

Dunaharaszti, 2018. május 25.

 

 

Tájékoztatónk elkészítését a következő források segítették, a tájékoztatóban nem részletezett kérdésekben ezeket tartjuk irányadónak:

 1. Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és a ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (39); (42); (50); (55); (60)-(63); (66); (71) preambulumbekezdései, továbbá a 12-22. cikk és

http://naih.hu/files/CELEX_32016R0679_HU_TXT.pdf

 1. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény

https://net.jogtar.hu/getpdf?docid=a1100112.tv&targetdate=20180101&printTitle=2011.+%C3%A9vi+CXII.+t%C3%B6rv%C3%A9ny

 1. a NAIH ajánlása az előzetes tájékoztatás adatvédelmi követelményeiről (2015.10.09.) alapján. https://naih.hu/files/tajekoztato-ajanlas-v-2015-10-09.pdf
 2. a 29-es Adatvédelmi Munkacsoport iránymutatása az előzetes tájékoztatásról (17/EN WP259 rev.01 – utolsó módosítás: 2018.04.10.);

http://naih.hu/files/wp259rev.01_EN_Guidelines_on_Consent.pdf

 1. 29-es Adatvédelmi Munkacsoport iránymutatása az átláthatóságról (17/EN WP260 rev.01 – utolsó módosítás: 2018.04.11.) http://naih.hu/files/wp260rev.01_EN_Guidelines_on_Transparency.pdf

 

Az adatvédelmi tájékoztató III. pontjában közérthetően megfogalmazott jogalapok meghatározásakor ezeket a jogszabályhelyeket vettük figyelembe:

 • Közvetlenül a nyilvános, elektronikus levelezési címünkre küldött üzenet

Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. a) pontjával összhangban adatkezelésünk jogalapja a hozzájárulás.

 • Kapcsolatfelvétel a nyilvános telefonszámunk tárcsázásával

Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. a) pontjával összhangban adatkezelésünk jogalapja a hozzájárulás.

 • Online időpontfoglalás – kihelyezett űrlapon keresztül

Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. b) pontjával összhangban adatkezelésünk jogalapja a szerződéses jogalap.

 • Ajándékutalvány vásárlása

Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. b) pontjával összhangban adatkezelésünk jogalapja a szerződéses jogalap.

 • GubancPosta játékbérlés

Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. b) pontjával összhangban adatkezelésünk jogalapja a szerződéses jogalap.

 • Számlázási kötelezettségünk teljesítése

Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. c) pont alapján adatkezelésünk jogalapja a jogi kötelezettség, a számvitelről szóló 2000. évi C. tv. 169. § (2) bek. a bizonylatok megőrzésének határidejét részletezi, az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. tv. 169. § e) pontja a számla kötelező elemeit.

 • Elektronikus megfigyelő rendszer üzemeltetése

Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. f) pont alapján az adatkezelésünk jogalapja a jogos érdek

 • Közösségi oldalunk – Gubancszoba Facebook oldalunk

Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. a) pontjával összhangban adatkezelésünk jogalapja a hozzájárulás.

 • Fényképek és videók nyilvánosságra hozatala közösségi oldalainkon

Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. a) pontjával összhangban adatkezelésünk jogalapja a hozzájárulás.

 • Üzleti és szakmai partnereink adatainak kezelése

Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. f) pontjával összhangban adatkezelésünk jogalapja a jogos érdek.

 • Sütiket is kezel honlapunk

Oldalunk nem kezel olyan sütiket, amelyek hozzájárulást igényelnek.

Call Now Button