+36-70-251-7330 | +36-30-932-9498 info@gubancszoba.hu

CSAPATÉPÍTÉS 2.0

A csapatépítés evolúciójának új szintje!

Egyedülálló, interaktív, szórakoztató eszköz, közösségek összekovácsolására.

FELEJTHETETLEN ÉLMÉNY 

a résztvevő játékosoknak

HATÉKONYABBAN EGYÜTTMŰKÖDŐ CSAPAT

a megrendelő cégeknek

VADONATÚJ, EGYEDI JÁTÉKMENET

az eddig megszokottaktól eltérő, élvezetesebb, pörgősebb csapatépítő feladatok, amelyek kizárólag együttműködéssel oldhatóak meg

RENDEZVÉNYRE SZABHATÓ

játékosok száma, nehézségi szint és időtartam alapján
(2-15 fő, 6 nehézségi szint, 5-25 perc játékidő)

Egy vadonatúj, hatalmas, 2m x 1m-es láda, ami új szintre emeli a csapatépítést!

A legrövidebb idő alatt, a legjobban növeli az együttműdési képességeket!

A kollégák jobban megismerik egymás rejtett képességeit!

Verseny meghirdetésével tovább növelhető a motiváció!

Akár 2-300 fős rendezvényekre is az összes résztvevő bevonásával!

A legfontosabb elem egy elzárt mozgatható jármű modell, amelyet egymástól távol lévő gombokkal lehet irányítani. A daruval kell a közlekedési táblát pontosan a helyére emelni.

A rendszer méri a megoldáshoz szükséges időt. A feladat egyszerűnek hangzik, de a megoldás korántsem az, mivel minden egyes mozdítást másik résztvevőnek kell elvégezni!

A feladatok megoldása igazi adrenalin bomba a játékosoknak, hiszen egyre bonyolultab logikai feladatokat kell megoldaniuk egyre rövidebb idő alatt! A feladványok úgy lettek kitalálva, hogy akár 4-en, akár 15-en játszanak, közös együttműködés nélkül nem lehetséges a megoldásuk.

Tapasztalataink alapján a résztvevők szinte mindenről megfeledkezve, minden idegszálukkal a játékra koncentrálva próbálják a kihívásokat teljesíteni, kiabálnak, utasítják egymást, szaladgálnak, ugrálnak, nézik a kijelzőt és vadul nyomkodják a gombokat, legyen szó akár fiatalokról, akár 40-es menedzserekről!

Interaktív játékunk tökéletes választás indoor csapatépítésre. A trükkös feladványok és a rendelkezésre álló rövid idő miatt nagyon gyorsan és határozottan kell kommunikálni, döntéseket hozni és maximálisan együttműködni a többiekkel!

A csapatépítésen bármelyik kolléga részt vehet, nincs szükség különösebb fizikai képességekre, mint például egy extrém sport jellegű rendezvényen.

A játék során a csapattagok köszött nagyon hamar megfigyelhető a kommunikáció fejlődése, ami alapvető fontosságú a cégek hatékony működéséhez.

A résztvevők jobban megismerik egymás erősségeit, kiderül ki alkalmas irányatásra, ki pedig precíz végrehajtásra. Ki a legkreatívabb, ki az, akinek a leggyorsabban forognak az agytekervényei, és ki az, aki még ilyen helyzetben is kevésbé hatékonyan tolja előre a csapat szekerét!

Egy cégvezető, egy HR-es, vagy egy coach számára igazi kincsesbánya egy ilyen csapatépítés megfigyelése! Olyan dolgokra derülhet fény, ami a mindennapos munka közben nem kerülne felszínre, ezért igény esetén szakképzett coach-ot tudunk ajánlani.

A résztvevők a közös agytorna után a későbbiekben lényegesen jobban fognak együttműködni kollégáikkal, és jobb teljesítményt fognak nyújtani munkahelyükön.

Amennyiben játékunk felkeltette érdeklődését, személyes találkozó során élőben is
megmutatjuk a játékot, hogy a továbbiakban bizalommal ajánlja azt partnereinek!

Ha szeretne egy olyan igazán egyedi, közösségi élményt nyújtani partnereinek, amiről még biztosan nem is hallottak, akkor keressen meg minél hamarabb az alábbi elérhetőségek egyikén! Előzze meg versenytársait és bérelje ki az elsők között!

+36-70-251-7330

www.gubancszoba.hu

info@gubancszoba.hu

facebook.com/gubancszoba

2019. Október 31-ig bevezető áron!

A láda tartalmaz még 3 másik, szintén nagy kihívást jelentő feladványt, amelyek mindegyike szintén konfigurálható nehézség és időtartam szerint.

Hangmemória játék:

A hagyományos memóriajáték speciális változata, amelyben a játékosoknak a gombokat kell párokba rendezniük a megnyomásukkor hallható hangeffektek alapján.
A játék indulásakor a központi modul véletlenszerűen sszerendeli a gombpárokat, amelyek ugyanazt a hangot fogják kiadni a játék során.

Hangsorrend játék:

A játék célja, hogy a játékosok a megfelelő sorrendben vissza tudjanak adni egy a gép által ismételgetett hangsorrendet. A játék elején a központi modul minden egyes gombra konfigurál egy-egy hangeffektet.

Gyors gombnyomás játék:

A játékban résztvevő játékosoknak adott idő alatt (kb. 5-10 másodperc) kell egyszerre megnyomniuk a képernyőn megjelenő számoknak megfelelő gombokat. Megfelelő beállítás esetén a játék egyre nagyobb kihívás elé állítja a résztvevőket.

A ButtonBox fő egységei:

A központi modul tartalmazza a daruskocsi játékterét, az érintőképernyőt és a 8 db számozott nyomógombot.

Méretei: 87cm x 119cm x 75cm (Magasság, szélesség, mélység)

A hordozó modul biztosítja a központi modul szállítás alatti védelmét, illetve a játék közbeni megfelelő magasságát.

Ehhez a modulhoz csatlakoztathatók a bóják.
Méretei: 95cm x 127cm x 83cm (Magasság, szélesség, mélység)

A 8 db bója csatlakoztatásával és megfelelő elhelyezésével lehet bővíteni a játékteret és növelni a játékosok számát.
Bója méretei: 54cm x 28cm x 28cm (Magasság, szélesség, mélység)

A 4 db távirányító használatával kb. 10-20 méterrel bővíthető játéktér.

Call Now Button